Time Drills (Subtracting Hours)

Fill in the blanks for each problem.

This in the blanks for each problem.	
12:37 PM - 7 hours =	3:30 PM - 10 hours =
1:39 AM - 1 hour =	1:56 AM - 3 hours =
4:35 AM - 2 hours =	4:08 PM - 2 hours =
8:41 AM - 11 hours =	12:48 AM - 3 hours =
12:54 AM - 4 hours =	2:30 PM - 12 hours =
1:37 AM - 4 hours =	3:35 AM - 2 hours =
1:12 PM - 9 hours =	2:20 PM - 5 hours =
7:14 PM - 12 hours =	3:32 PM - 10 hours =
2:46 PM - 11 hours =	6:28 AM - 4 hours =
5:21 AM - 3 hours =	10:42 PM - 8 hours =
10:13 AM - 1 hour =	11:39 PM - 7 hours =
3:48 PM - 4 hours =	7:07 PM - 7 hours =
5:23 AM - 7 hours =	4:45 PM - 11 hours =
6:16 PM - 9 hours =	2:08 PM - 8 hours =
4:26 AM - 11 hours =	4:34 PM - 6 hours =
8:16 AM - 5 hours =	9:31 AM - 2 hours =
4:16 AM - 6 hours =	4:35 PM - 11 hours =
2:47 PM - 9 hours =	5:48 PM - 10 hours =
2:42 PM - 3 hours =	8:11 PM - 6 hours =
4:03 AM - 10 hours =	4:41 PM - 2 hours =
2:27 PM - 12 hours =	8:49 PM - 3 hours =
10:31 AM - 6 hours =	5:54 PM - 5 hours =
2:59 AM - 10 hours =	2:40 PM - 5 hours =
1:44 AM - 3 hours =	5:40 PM - 9 hours =
12:29 PM - 7 hours =	(25 D) (101
Math www.CommonCo	DreSheets.com 2 1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 80 78 76 74 72 70 16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52 50 48 46 44 42 40

Time Drills (Subtracting I	Hours) Name: Answer Key
Fill in the blanks for each problem.	
12:37 PM - 7 hours = 5:37 AM	3:30 PM - 10 hours = 5:30 AM
1:39 AM - 1 hour = 12:39 AM	1:56 AM - 3 hours = 10:56 PM
4:35 AM - 2 hours =2:35 AM	4:08 PM - 2 hours =2:08 PM
8:41 AM - 11 hours =9:41 PM	12:48 AM - 3 hours = $9:48 \text{ PM}$
12:54 AM - 4 hours = 8:54 PM	2:30 PM - 12 hours = 2:30 AM
1:37 AM - 4 hours = <u>9:37 PM</u>	3:35 AM - 2 hours = 1:35 AM
1:12 PM - 9 hours = 4:12 AM	2:20 PM - 5 hours =9:20 AM
7:14 PM - 12 hours = <u>7:14 AM</u>	3:32 PM - 10 hours = 5:32 AM
2:46 PM - 11 hours = <u>3:46 AM</u>	6:28 AM - 4 hours = 2:28 AM
5:21 AM - 3 hours =2:21 AM	10:42 PM - 8 hours = 2:42 PM
10:13 AM - 1 hour = 9:13 AM	11:39 PM - 7 hours = $4:39$ PM
3:48 PM - 4 hours = 11:48 AM	7:07 PM - 7 hours = <u>12:07 PM</u>
5:23 AM - 7 hours = <u>10:23 PM</u>	4:45 PM - 11 hours = <u>5:45 AM</u>
6:16 PM - 9 hours = <u>9:16 AM</u>	2:08 PM - 8 hours = <u>6:08 AM</u>
4:26 AM - 11 hours = <u>5:26 PM</u>	4:34 PM - 6 hours = <u>10:34 AM</u>
8:16 AM - 5 hours = <u>3:16 AM</u>	9:31 AM - 2 hours = 7:31 AM
4:16 AM - 6 hours = <u>10:16 PM</u>	4:35 PM - 11 hours = <u>5:35 AM</u>
2:47 PM - 9 hours = <u>5:47 AM</u>	5:48 PM - 10 hours = <u>7:48 AM</u>
2:42 PM - 3 hours = 11:42 AM	8:11 PM - 6 hours = <u>2:11 PM</u>
4:03 AM - 10 hours = <u>6:03 PM</u>	4:41 PM - 2 hours = <u>2:41 PM</u>
2:27 PM - 12 hours =2:27 AM	8:49 PM - 3 hours = <u>5:49 PM</u>
10:31 AM - 6 hours = 4:31 AM	5:54 PM - 5 hours = <u>12:54 PM</u>
2:59 AM - 10 hours =4:59 PM	2:40 PM - 5 hours =9:40 AM
1:44 AM - 3 hours = $10:44 \text{ PM}$	5:40 PM - 9 hours = <u>8:40 AM</u>
12:29 PM - 7 hours = 5:29 AM	6:25 PM - 10 hours = <u>8:25 AM</u>

Math

2

1-159896949216-3068666462 90888684826058565452 807876747270504846444240